Elcykelpremie

Filter

Aktiverad filter:
  Tillgänglighet
  Skick

  Information

  Nyheter

  Hopfällbar cykel

  Med en hopfällbar cykel kan man ta sig överallt. Enkel att fälla ihop och lätt att förvara. Båtägare eller husvagnsägare har stor användning av hopfällbar cykel då den är liten och kan förvaras i små utrymmen.

  Hopfällbar cykel Det finns 6 produkter.

  Visar 1 - 6 av 6 artiklar
  Visar 1 - 6 av 6 artiklar

  Hopfällbar cykel

  På Cykelstaden hittar du det mesta inom cykel. Vi har ett brett utbud av hopfällbara cyklar som passar för olika ändamål och oberoende av vilken typ av cykel just du är intresserad av. I vårat sortiment kan du bland annat hitta tävlingscyklar, mountainbikes, barncyklar, hybrider, elcyklar och landsvägscyklar.

  Hopfällbar cykel för alla

  Vi har som mål att kunna erbjuda ett bra sortiment av hopfällbar cykel som passar alla, oavsett syfte och ambitionsnivå. Vi har därför satsat lite extra på hopfällbara cyklar som passar dig som efterfrågar en stabil och komfortabel cykel. Kanske för att enkelt och smidigt kunna ta sig till och från jobbet eller skolan varje dag.Våra varumärken omfattar: Merida, Riddarholmen, Monark, Nishiki. Alla våra varumärken kännetecknas av hög kvalité och komfort, allt för att din cykelupplevelse ska bli så bra som möjligt, oavsett vad du väljer att använda din hopfällbara cykel till.

  Hitta rätt hopfällbar cykel

  För att hitta den hopfällbar cykel som är mest optimal för dig och dina behov behöver du först fundera på vad du vill använda din cykel till. Är du mest intresserad av att köra i skog och mark och behöver en rejäl cykel som tål stötar och lerigt underlag ska du klicka din in på vår mountainbikesektion. Om du istället är ute efter en lätt och smidig cykel som snabbt ska ta dig fram på vägarna kan en landsvägscykel vara det bästa alternativet. Men kanske är du bara ute efter en cykel som enkelt och smidigt kan ta dig från position A till B? Då ska du istället satsa på en hybridcykel som har inslag från både racer- och mountainbikecyklar – en perfekt allroundcykel. Är du osäker på vilken modell som passar dig bäst? Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig att hitta den cykel som passar dig allra bäst.