Elcykelpremie
       

Filter

Aktiverad filter:
  Tillgänglighet
  Skick

  Extrapriser

  Information

  Motionscykel / fitness för alla

  Vi kan hjälpa dig med ditt köp av motionscykel. Vi har alla typer av träningsmaskiner. På cykelstaden AB har vi sammarbete med komuner och vårdcentraler så vi kan alltid hjälpa dig att hitta rätt cykel för det du behöver göra. Våra fitness maskiner kommer direkt från våra utlänska leverantörers lager därför kan vi alltid hålla outlet priser på våra motionscyklar. Vill du ha hjälp att montera ihop din motionscykel kan vi hjälpa till med det också.

  Motionscykel för rehabilitering

  Det finns många olika anledningar till att man behöver träna. En del ska använda motionscykeln för att träna och komma i form eller gå ner i vikt. Andra behöver den för att rehabilitera ett dåligt knä eller en annan skada. Vi har många olika fitnessmaskiner och kan hitta den motionscykel som just du behöver. Kom in till våran butik på BirgerJarlsgatan 98 så hjälper våra experter dig att hitta rätt typ av motionscykel.


  Motionscyklar och Crosstrainers för föreningar och företag.

  Vi har ofta företag eller föreningar som kontaktar oss gällande motionscyklar och träningsredskap. Det finns flera olika redskap av den robustare sorten som passar bra för föreningar och företag. Om man ska göra ett träningsrum på ett företag eller förening behöver man tänka på att många ska använda motionscykeln och träningsredskapen därför är det viktigt att det håller för detta.

  Goda råd vid köp av motionscykel

  * Alltid bra med olika motstånd.

  * Bred sadel för komfort.


  * Ställbart styre.


  * Pulsmätare och kalorimätare.


  * Stabilitet för säker cykling.


  * Olika fitness program.


  * Kvalité för lång hållbarhet.


  * Finns alltid reservdelar.


  * Vi har massor med tillbehör för motionscyklar  Motionscyklar med hög kvalite.

  Alla våra produkter är av en hög kvalitén för att det ska hålla länge för dig. Vi är mycket noga med detta och har därför en gedigen verkstad där vi kan hjälpa till med din motionscykel om det skulle vara något. Vi har reservdelar till alla motionscyklar så om din träningsmaskin skulle gå sönder kan vi alltid hjälpa till med att laga den.
  Vi har väldigt lite fel på våra motionscyklar men skulle olykan vara där kan vi hjälpa till.


  Nyheter

  Motionscykel

  Motionscykel till alla hem.

  Motionscyklar stärker och stramar upp lår, vader och säte. Att träna på en motionscykel ger dig bättre kondition och ökad fettförbränning. Motionscykeln ger ingen stödbelastning på ankel, knä eller höftled och är helt tystgående. De har styre med hand puls, justering för säte och transporthjul i fronten som gör dem lätta att förflytta. En motionscykel är perfekt för dig som inte har tid eller plats att cykla ute utan hellre tränar inne hemma. Fungerar också utmärkt för dig som vill hålla igång din cykling under vinterhalvåret.

  Motionscykel hopfällbar och liten eller kraftig.

  Hos oss kan du köpa olika sorter av motionscyklar. Vill du ha en liten motionscykel som inte tar så mycket plats kan vi har vi en sådan här. Är du mera intesserad av en stabilare maskin med högt motstånd väljer du denna motionscykel. Vi har alla typer av motionscyklar för olika användningsområden.

  Motionscykel Det finns 10 produkter.

  Visar 1 - 10 av 10 artiklar
  helkama cykel

  Visar 1 - 10 av 10 artiklar

  Motionscykel

  På cykelstaden hittar du ofta motionscykel till kampanjpris. Ibland har vi motionscykel kvar från föregående år och då säljer vi dem till reapris. Ibland köper vi in motionscyklar i större kvantiteter och kan då erbjuda dessa cyklar till reducerat kampanj pris.

  Motionscykel för alla

  På Cykelstaden AB har vi som mål att kunna erbjuda ett bra sortiment av motionscykel som passar alla, oavsett syfte och ambitionsnivå. Därför har vi ofta motionscykel som passar olika personer. Det finns många olika sorters motionscyklar och om vi har rea kan vi för det mesta erbjuda motionscykel som passar just dig.

  Hitta rätt Motionscykel

  För att hitta den motionscykel  som är mest optimal för dig och dina behov behöver du först fundera på vad du vill använda din motionscykel till. Ska du använda motionscykeln till rehabilitering eller ska du träna för att få bättre fysik. Det kan betyda att du behöver olika motionscykel. Är du osäker på vilken motionscykel som passar dig bäst? Ring eller besök oss så hjälper vi dig att välja din motionscykel.

  Motionscykel Outlet - Förstaklassiga motionscyklar

  Motionscykel kan du handla hos oss. Du kan handla online eller besöka oss på BirgerJarlsgatan 98. Alla våra motionscyklar levereras i en liten låda för att förenkla transport. Vi lämnar leveransgaranti på alla motionscyklar. Våra motionscyklar håller mycket hög kvalite och vi kan sälja dem till outlet priser tack vare direkt import från fabrik utomlands.