Elcykel guide

Extrapriser

Information

Nyheter

Barnvagnsverkstad

Barnvagnsverkstad

I vår barnvagnsverkstad lagar vi din barnvagn  Ring: 08-7090049

I vår barnvagnsverkstad kan vi reparera din barnvagn. Vi utför de flesta reparationer och tar emot alla typer av vagnar (bugaboo, easywalker, brio Urban Jungle mf).
Vi kan även reparera punkteringar och enklare skador. Nedan finns några exempel på de vanligaste reparationerna vi utför.

 

Prisexempel:

Slangbyte (punktering) inkl. Montering: 299:-

Nytt däck: 295:- (montering 180:-)

Servicegenomgång: Just nu: 495:- 595:-

Ring oss innan du kommer in med din barnvagn så vet du om vi har plats i verkstaden.
08-7090049

 

karta22

Barnvagnsservice och barnvagnsreparation

Vi lagar det mesta när det gäller barnvagnar och vårt mål är att alltid ha nöjda barnvagnskunder.
Även om ditt problem med barnvagnen inte finns i listan med våra prisexempel är det alltid bra att komma in till vår barnvagnsverkstad så att vi kan titta på barnvagnen och se om vi kan laga den.
Vi på Cykelstaden har utbildning inom mekanik och klarar av det mesta inom barnvagnsservice och barnvagnsreparation. I vår verkstad lagar vi årligen många olika typer av barnvagnar. Några exempel är: Bugaboo, Easywalker, Brio, teutonia, icandy, mountain buggy och urban jungle.
Vår barnvagnsverkstad är känd över hela Sverige och vi kan stolt säga att vi klarar att laga de flesta problem på barnvagnar som används idag. Ring till oss innan du kommer in med din barnvagn på reparation för att vi ska kunna säkra en plats till din vagn i verkstaden.

Barnvagns verkstad och service.

Visste du att vi erbjuder även barnvagn service och reparationer? Låt oss hjälpa till att hålla din barnvagn rullande länge som ny! Vi är ett auktoriserat servicecenter för Bugaboo, Brio, teutonia och mountain buggy - om det kan lagas kan vi laga det. Vi erbjuder också service och reparationer för de flesta andra märken. För en avgift på 250 kr, kommer vi kontrollera din barnvagn för reparationsbehov , kontakta ditt varumärke kundservice för att beställa relevanta delar, och ge dig en offert.

Barnvagnsverkstad Det finns 5 produkter.

Visar 1 - 5 av 5 artiklar
Visar 1 - 5 av 5 artiklar

Barnvagnsverkstad

Vi lagar alla typer av barnvagnar. Gammal som nya. Barnvagnar kan gå sönder på olika sätt och då kan vi hjälpa till med din barnvagn. Vi har lång erfarenhet av barnvagnar och kan hjälpa till med de flesta problemen. Det blir alltid billigare att laga sin barnvagn. Kom in med din barnvagn så hittar vi säkert en lösning på att laga den.

Barnvagn verkstad stockholm

Våran barnvagnsverkstad ligger på Birgerjarlsgatan 98 i Stockholm. Om du lämnar in din vagn hos oss ger vi dig ett kostnadsförslag så att du kan i lugn o ro bestämma om du vill laga barnvagnen eller inte. Vi har lång erfarenhet av reparationer av alla olika typer. Vi har många begagnade delar som vi kan använda till gammla vagnar.

Reparation av barnvagn

Det finns många olika barnvagnar i dag. Vi har lagat barnvagnar i många år och har stor erfarenhet av detta. Vilken barnvagn du än har så kan vi försöka att laga den. Det är alltid tråkigt när en barnvagn går sönder för man är ju så beroende av den. Därför försöker vi alltid att laga vagnarna så snabbt vi bara kan. Om vi inte behöver beställa någon del till din barnvagn brukar vi laga den på 2-3 dagar. Kom in med din vagn så ger vi dig ett kostnadsförslag på reparationen.