Elcykel guide ElcykelpremieElcykelpremie

Information

Nyheter

Barnvagnsverkstad

Barnvagnsverkstad

I vår barnvagnsverkstad lagar vi din barnvagn  Ring: 08-7090049

I vår barnvagnsverkstad kan vi reparera din barnvagn. Vi utför de flesta reparationer och tar emot alla typer av vagnar (bugaboo, easywalker, brio Urban Jungle mf).
Vi kan även reparera punkteringar och enklare skador. Nedan finns några exempel på de vanligaste reparationerna vi utför.

 

Prisexempel:

Slangbyte (punktering) inkl. Montering: 269:-

Nytt däck: 295:- (montering 180:-)

Servicegenomgång: Just nu: 395:- 595:-

Ring oss innan du kommer in med din barnvagn så vet du om vi har plats i verkstaden.
08-7090049

 

karta22

Barnvagnsservice och barnvagnsreparation

Vi lagar det mesta när det gäller barnvagnar och vårt mål är att alltid ha nöjda barnvagnskunder.
Även om ditt problem med barnvagnen inte finns i listan med våra prisexempel är det alltid bra att komma in till vår barnvagnsverkstad så att vi kan titta på barnvagnen och se om vi kan laga den.
Vi på Cykelstaden har utbildning inom mekanik och klarar av det mesta inom barnvagnsservice och barnvagnsreparation. I vår verkstad lagar vi årligen många olika typer av barnvagnar. Några exempel är: Bugaboo, Easywalker, Brio, teutonia, icandy, mountain buggy och urban jungle.
Vår barnvagnsverkstad är känd över hela Sverige och vi kan stolt säga att vi klarar att laga de flesta problem på barnvagnar som används idag. Ring till oss innan du kommer in med din barnvagn på reparation för att vi ska kunna säkra en plats till din vagn i verkstaden.

Barnvagns verkstad och service.

Visste du att vi erbjuder även barnvagn service och reparationer? Låt oss hjälpa till att hålla din barnvagn rullande länge som ny! Vi är ett auktoriserat servicecenter för Bugaboo, Brio, teutonia och mountain buggy - om det kan lagas kan vi laga det. Vi erbjuder också service och reparationer för de flesta andra märken. För en avgift på 250 kr, kommer vi kontrollera din barnvagn för reparationsbehov , kontakta ditt varumärke kundservice för att beställa relevanta delar, och ge dig en offert.

Barnvagnsverkstad Det finns inga produkter i den här kategorin.