Barnvagnsverkstad

Barnvagnsverkstad

I vår barnvagnsverkstad lagar vi din barnvagn  Ring: 08-7090049

I vår barnvagnsverkstad kan vi reparera din barnvagn. Vi utför de flesta reparationer och tar emot alla typer av vagnar (bugaboo, easywalker, brio Urban Jungle mf).
Vi kan även reparera punkteringar och enklare skador. Nedan finns några exempel på de vanligaste reparationerna vi utför.

 

Prisexempel:

Slangbyte (punktering) inkl. Montering: 340:-

Nytt däck: 295:- (montering 180:-)

Servicegenomgång: Just nu: 495:- 595:-

Ring oss innan du kommer in med din barnvagn så vet du om vi har plats i verkstaden.
08-7090049

 

karta22

Barnvagnsservice och barnvagnsreparation

Vi lagar det mesta när det gäller barnvagnar och vårt mål är att alltid ha nöjda barnvagnskunder.
Även om ditt problem med barnvagnen inte finns i listan med våra prisexempel är det alltid bra att komma in till vår barnvagnsverkstad så att vi kan titta på barnvagnen och se om vi kan laga den.
Vi på Cykelstaden har utbildning inom mekanik och klarar av det mesta inom barnvagnsservice och barnvagnsreparation. I vår verkstad lagar vi årligen många olika typer av barnvagnar. Några exempel är: Bugaboo, Easywalker, Brio, Britax, teutonia, icandy, mountain buggy och urban jungle.
Vår barnvagnsverkstad är känd över hela Sverige och vi kan stolt säga att vi klarar att laga de flesta problem på barnvagnar som används idag. Ring till oss innan du kommer in med din barnvagn på reparation för att vi ska kunna säkra en plats till din vagn i verkstaden.

Barnvagns verkstad och service.

Visste du att vi erbjuder även barnvagn service och reparationer? Låt oss hjälpa till att hålla din barnvagn rullande länge som ny! Vi är verkstad som lagar Bugaboo, Brio, britax, teutonia och mountain buggy - om det kan lagas kan vi laga det. Vi erbjuder också service och reparationer för de flesta andra märken.

På rea!-2 500,00 kr
BBF Oslo 3 vxl 28 tum
BBF Oslo 28 tum är en standard cykel med fotbroms och 3 shimano växlar. Cykeln levereras med en bred sadel. Lampa fram och bak + korg ingår. (1 storlek passar 155cm-190cm lång)
6 495,00 kr
8 995,00 kr
På rea!-2 000,00 kr
Riddarholmen trendig 3 & 7 vxl 28 tum
Trendig från Köpenhamn Danmark.
Riddarholmen trendig 28 tum är en standard cykel med fotbroms och 3 Shimano växlar. Cykeln har inspiration från Danmark där många trendiga cyklar har stor korg fram. Levereras med en bred trendig sadel och matchande handtag samt en stor korg. (1 storlek passar 155cm-190cm lång)
5 995,00 kr
7 995,00 kr