Fyrverkerier Stockholm

Fyrverkerier

Fyrverkeri till bröllop och fest

Här kan du hitta vackra fyrverkerier som gör bröllop och fester speciella och minnesvärda. Vi kan hjälpa dig med ett fyrverkerievent då vi kommer till dig och tar hand om allt från uppsättning av fyrverkerierna till avfyrning. Ett fyrverkerievenemang garanterar en oförglömlig kväll.
Till bröllop finns speciella fyrverkerier i form av hjärtan som lyser upp kvällshimlen. Våra fyrverkeriexperter sätter ihop ett fyrverkeri efter dina förväntningar och önskemål. Fyrverkeriet skjuts iväg på det klockslag du önskar.
En fest med ett fyrverkeriavslut glömmer man aldrig. Beställ ett fyrverkeri så gör du din fest till en succe.

Vanliga fyrverkerier

Här kan du även köpa vanliga fyrverkerier som du kan hantera själv. Vi har många olika raketer, fyrverkeritårtor, automatfyrverkerier och fyrverkeri i trälådor. Nedan finns några av de fyrverkeriprodukter du kan köpa hos oss.

Underkategorier

Svävande Rislyktor Vita 2-pack
Svävande Rislyktor Vita 2-pack - Klassiska naturfärgade svävande Rislyktor som väldigt effektfullt sakta stiger mot skyn. Rislyktor, Khom Loy, sky lantern, himmelslyktor kärt barn har många namn. Se våra andra varianter av Svävande Rislytor
Fyrverkeritårta Delight
Delight - Fyrverkeribatteriet som är laddad med flera färger och effekter. Varje effekt har en röd svans när den stiger upp mot skyn. Varje effekt växlar färg som övergår i en ytterligare effekt.
Fyrverkeritårta Big
Big - ett stort bombbatteri med 16 krevader med den största tillåtna kalibern. En favorit som gör comeback. Big ger 16 stora och vackra krevader på himlen samt en final med flera skott samtidigt.
Fyrverkeri tårta Gold Diggers
Gold Diggers - Compound (Sammankopplad pjäs) - En färgrik 100 skotts compound med fyra sammankopplade pjäser, tänds med en tändning. En välkomponerad mix av spektakulära effekter och färger. När du tror att du sett alla effekter, kommer detta batteri att överraska dig.
 
Trälåda Famous
Famous är fyrverkeritårta i trälåda. Det är ett seriekopplat batteri med cracklingeffekt, silverblink och färgade uppstigningseffekter. Final med palm- och stjärnbomber.
Fyrverkeri Preditor
Predator - Compound (sammankopplad pjäs) - Predator består utav fyra sammankopplade pjäser. Skjuter i ett varierande tempo med perfekt timing. En bra variation av effekter och färger, som ger ett bra skådespel.
Fyrverkeri Majestic
Majestic - Sammankopplad pjäs - En majestätisk artikel som verkligen gör skäl för sitt namn. Denna artikel består utav fyra kraftiga batterier sammankopplad, med en tändning, till en maffig fyrverkeriunderhållning i (2 min 45 sek) med en krutvikt på över 3,1kg! Vilket gör den till en av Sveriges största fyrverkeritårtor tillåtna för konsument.
Trälåda Luxury show
Ett fyrverkeri för den som ska ha en större fest (bröllop). Seriekopplade effekter av högsta kvalitet. En kombination av kometer, färgade svansar, magnifika stjärn- och palmbomber och en grandios finalsalva. Detta är det ultimata festfyrverkeriet.Du tänder på 1 gång och sedan skjuter tårtan skott upp i luften med olika färger. 
Fyrverkeri Event Party
Ett fyrverkeri i den bättre klassen med massor av färger och effekter. Ett sprakande underhållning som gör kvällen till en kanon fest med ett super avslut. Alla kommer bli nöjda.
Våran personal kommer ut och sätter ihop allt och skjuter iväg så att upplevelsen blir total.
Gäller i Stockholm med omnejd. Ansökan om polistillstånd ingår.
Cykelstaden AB:  08-7090049