Elcykelpremie

Filter

Aktiverad filter:
  Tillgänglighet
  Skick

  Extrapriser

  Information

  Fyrverkeri för alla

  Vi kan hjälpa dig med ditt fyrverkeri. Vi har alla typer av fyrverkerier. Om du vill sköta det själv kan du köpa en fyrverkerilåda som du tänder på en gång och sedan skuter den iväg en fantastisk fyrverkeriföreställning. Eller så kan du beställa ett fyrverkerievent. Då kommer vi ut till festen och sköter allt åt dig. Detta beställer man om man vill ha ett lite större fyrverkeri (Rockenroll) som vi kallar det. Att ha ett fyrverkeri vid kl 12 på festen kommer göra att stämningen förhöjs och alla tycker att festen blir mycket lyckad.

  fyrverkeri

  Nyår fyrverkerier

  3 dagar innan nyårsafton säljer vi massor med fyrverkerier i vår fysiska butik på BirgerJarlsgatan 98. Då ställer vi upp massor av olika fyrverkerier som ni kan välja på. Vill du ha bara något litet har vi det och vill du göra något stort har vi det också. Tomtebloss, raketer, tårtor, trälådor, vi har allt. Vi tar även specialbeställningar på fyrverkerier  införför nyår. Vill du ha hemleverans av dina fyrverkerier löser vi detta också. Bara att ringa oss (08-7090049) så hjälper vi till att lösa det.

  fyrverkerinyår

  Fyrverkeri och säkerhet

  Precis som myndigheterna sätter vi säkerheten i första hand. Vi har valt att jobba med Linders fyrverkerier där produktion till slutprodukt är kvalitet och säkerhetstänkande. Genom deras långa erfarenhet av fyrverkerier och pyroteknik är de ledande i branchen. Här kommer några tips för hur du ska hantera dina fyrverkerier.

  10 GODA FYRVERKERI RÅD

  • Kontrollera att fyrverkeripjäsen inte är skadad.
  • Lämna alltid tillbaka skadade pjäser där du har köpt dem.
  • Förbered ditt fyrverkeri i god tid.
  • Var nykter. Alkohol och fyrverkerier hör inte ihop.
  • Rigga upp pjäserna enligt bruksanvisningen.
  • Håll aldrig en tänd fyrverkeripjäs i handen. Luta dig aldrig över en antänd fyrverkeripjäs.
  • Håll säkerhetsavståndet. Se till att dina åskådare också gör det.
  • Vänta med att gå fram till en fyrverkeripjäs som inte fungerar. Tänd aldrig igen, lämna tillbaka pjäsen istället.
  • Tänk på riskerna. Fyrverkeripjäser kan orsaka bränder eller andra skador.
  • Visa hänsyn. Tänk på att både människor och djur kan bli skrämda av fyrverkerier  fyrverkeri2019

  Bröllop vigsel fyrverkerier

  Ska ni gifta er och vill ha ett fyrverkeri så hjälper vi till. Vi har olika paket som ni kan välja mellan och det kommer alltid att bli en succé. Vi planerar hur ni vill ha det och sedan kommer vi ut den tid som ni önskar och skjuter av fyrverkerierna. Boka på 08-7090049.

  fyrverkeri

  Nyheter

  Fyrverkerier Stockholm

  Fyrverkerier

  Fyrverkeri till bröllop och fest

  Här kan du hitta vackra fyrverkerier som gör bröllop och fester speciella och minnesvärda. Vi kan hjälpa dig med ett fyrverkerievent då vi kommer till dig och tar hand om allt från uppsättning av fyrverkerierna till avfyrning. Ett fyrverkerievenemang garanterar en oförglömlig kväll.
  Till bröllop finns speciella fyrverkerier i form av hjärtan som lyser upp kvällshimlen. Våra fyrverkeriexperter sätter ihop ett fyrverkeri efter dina förväntningar och önskemål. Fyrverkeriet skjuts iväg på det klockslag du önskar.
  En fest med ett fyrverkeriavslut glömmer man aldrig. Beställ ett fyrverkeri så gör du din fest till en succe.

  Vanliga fyrverkerier

  Här kan du även köpa vanliga fyrverkerier som du kan hantera själv. Vi har många olika raketer, fyrverkeritårtor, automatfyrverkerier och fyrverkeri i trälådor. Nedan finns några av de fyrverkeriprodukter du kan köpa hos oss.

  Fyrverkerier Stockholm Det finns 16 produkter.

  Underkategorier

  • Bröllopsfyrverkeri

   För många människor är fyrverkeri höjdpunkten på festen. Vi har flera olika varianter av något större fyrverkerier som passar bra när det är lite festligare. Vilken produkt du än väljer så får du ett vackert och sprakande fyrverkeri. Du väljer själv hur stort du vill ha det. Tillfällen och höjdpunkter värda att fira finns det gott om och det är bara den egna fantasin som eventuellt kan begränsa möjligheten. Vid bröllopsfyrverkerier kan vi erbjuda 4-6 tumsbomber som målar himlen full av röda hjärtan på olika höjd. Oslagbart och romantiskt. Nedan hittar Ni några förslag till ett lyckat fyrverkeriarrangemang. Vi kan även skräddarsy efter era önskemål.

  Visar 1 - 16 av 16 artiklar
  • Svävande Rislyktor Vita 2-pack - Klassiska naturfärgade svävande Rislyktor som väldigt effektfullt sakta stiger mot skyn. Rislyktor, Khom Loy, sky lantern, himmelslyktor kärt barn har många namn....

   Svävande Rislyktor Vita 2-pack - Klassiska naturfärgade svävande Rislyktor som väldigt effektfullt sakta stiger mot skyn. Rislyktor, Khom Loy, sky lantern, himmelslyktor kärt barn har många namn. Se våra andra varianter av Svävande Rislytor

   195 kr
  • Knockout - Fyrverkeritårtan som slår ut sina konkurrenter. Knockout är laddad med röda- och blåfärgade effekter som avslutas med färgade palmeffekter med crackling.

   Knockout - Fyrverkeritårtan som slår ut sina konkurrenter. Knockout är laddad med röda- och blåfärgade effekter som avslutas med färgade palmeffekter med crackling.

   395 kr
  • Delight - Fyrverkeribatteriet som är laddad med flera färger och effekter. Varje effekt har en röd svans när den stiger upp mot skyn. Varje effekt växlar färg som övergår i en ytterligare effekt.

   Delight - Fyrverkeribatteriet som är laddad med flera färger och effekter. Varje effekt har en röd svans när den stiger upp mot skyn. Varje effekt växlar färg som övergår i en ytterligare effekt.

   595 kr
  • No Mercy - Fyrverkeritårta - Intensiv 36 skottare fulladdad med crackling och effekter med röda spetsar.

   No Mercy - Fyrverkeritårta - Intensiv 36 skottare fulladdad med crackling och effekter med röda spetsar.

   695 kr
  • Big - ett stort bombbatteri med 16 krevader med den största tillåtna kalibern. En favorit som gör comeback. Big ger 16 stora och vackra krevader på himlen samt en final med flera skott samtidigt.

   Big - ett stort bombbatteri med 16 krevader med den största tillåtna kalibern. En favorit som gör comeback. Big ger 16 stora och vackra krevader på himlen samt en final med flera skott samtidigt.

   895 kr
  • Intermezzo - Ett fyrverkeribatteri med kraftfulla bombetter i olika storlekar. Varje effekt ar en färgad svans. Effekterna har brocade som övergår till färgade stjärnor

   Intermezzo - Ett fyrverkeribatteri med kraftfulla bombetter i olika storlekar. Varje effekt ar en färgad svans. Effekterna har brocade som övergår till färgade stjärnor

   895 kr
  • Famous är fyrverkeritårta i trälåda. Det är ett seriekopplat batteri med cracklingeffekt, silverblink och färgade uppstigningseffekter. Final med palm- och stjärnbomber.

   Famous är fyrverkeritårta i trälåda. Det är ett seriekopplat batteri med cracklingeffekt, silverblink och färgade uppstigningseffekter. Final med palm- och stjärnbomber.

   1 795 kr
  • Predator - Compound (sammankopplad pjäs) - Predator består utav fyra sammankopplade pjäser. Skjuter i ett varierande tempo med perfekt timing. En bra variation av effekter och färger, som ger ett...

   Predator - Compound (sammankopplad pjäs) - Predator består utav fyra sammankopplade pjäser. Skjuter i ett varierande tempo med perfekt timing. En bra variation av effekter och färger, som ger ett bra skådespel.

   2 295 kr
  • För den som ska ha en mindre fest. Seriekopplade fyrverkerieffekter. Stjärnbomber och krevadbombetter med färgstarka peonyeffekter blandat med palmbomber och stjärnbomber med silverpistill. En...

   För den som ska ha en mindre fest. Seriekopplade fyrverkerieffekter. Stjärnbomber och krevadbombetter med färgstarka peonyeffekter blandat med palmbomber och stjärnbomber med silverpistill. En kraftig avslutning med palmeffekter. Du tänder på 1 gång och sedan skjuter tårtan skott upp i luften med olika färger.  

   2 995 kr
  • Majestic - Sammankopplad pjäs - En majestätisk artikel som verkligen gör skäl för sitt namn. Denna artikel består utav fyra kraftiga batterier sammankopplad, med en tändning, till en maffig...

   Majestic - Sammankopplad pjäs - En majestätisk artikel som verkligen gör skäl för sitt namn. Denna artikel består utav fyra kraftiga batterier sammankopplad, med en tändning, till en maffig fyrverkeriunderhållning i (2 min 45 sek) med en krutvikt på över 3,1kg! Vilket gör den till en av Sveriges största fyrverkeritårtor tillåtna för konsument.

   4 495 kr
  • Ett fyrverkeri för den som ska ha en större fest (bröllop). Seriekopplade effekter av högsta kvalitet. En kombination av kometer, färgade svansar, magnifika stjärn- och palmbomber och en grandios...

   Ett fyrverkeri för den som ska ha en större fest (bröllop). Seriekopplade effekter av högsta kvalitet. En kombination av kometer, färgade svansar, magnifika stjärn- och palmbomber och en grandios finalsalva. Detta är det ultimata festfyrverkeriet.Du tänder på 1 gång och sedan skjuter tårtan skott upp i luften med olika färger. 

   5 795 kr
  • Podium - Compound (Sammankopplad pjäs) - Podium har fyra batterier sammankopplad till ett jättestort bombbatteri med en tändning. Podium har genomgående den största tillåtna kalibern med totalt 100...

   Podium - Compound (Sammankopplad pjäs) - Podium har fyra batterier sammankopplad till ett jättestort bombbatteri med en tändning. Podium har genomgående den största tillåtna kalibern med totalt 100 skott. Effekterna har en bra variation av färger och mång chrysantemum- och peonyeffekter. Final med 10 skott samtidigt!

   6 595 kr
  • Snabbvy
   25 000 kr
   Ett fyrverkeri i den bättre klassen med massor av färger och effekter. Ett sprakande underhållning som gör kvällen till en kanon fest med ett super avslut. Alla kommer bli nöjda. Våran personal...

   Ett fyrverkeri i den bättre klassen med massor av färger och effekter. Ett sprakande underhållning som gör kvällen till en kanon fest med ett super avslut. Alla kommer bli nöjda. Våran personal kommer ut och sätter ihop allt och skjuter iväg så att upplevelsen blir total. Gäller i Stockholm med omnejd. Ansökan om polistillstånd ingår. Cykelstaden AB:...

   25 000 kr
  • Snabbvy
   35 000 kr
   Ett Bröllopsfyrverkeri i den bättre klassen med hjärtan och sprakande effekter. Mycket färger. Fyrverkeriet sätts ihop manuellt. Ett sprakande underhållning som håller på i ca: 10 minuter. Våran...

   Ett Bröllopsfyrverkeri i den bättre klassen med hjärtan och sprakande effekter. Mycket färger. Fyrverkeriet sätts ihop manuellt. Ett sprakande underhållning som håller på i ca: 10 minuter. Våran personal kommer ut och sätter ihop allt och skjuter iväg så att upplevelsen blir total. Gäller i Stockholm med omnejd. Ansökan om polistillstånd ingår....

   35 000 kr
  • Snabbvy
   35 000 kr
   Ett fyrverkeri i den bättre klassen med massor av färger och effekter. Ett sprakande underhållning som håller på i Ca: 10 min. Fyrverkeriet sätts ihop manuellt. Våran personal kommer ut och sätter...

   Ett fyrverkeri i den bättre klassen med massor av färger och effekter. Ett sprakande underhållning som håller på i Ca: 10 min. Fyrverkeriet sätts ihop manuellt. Våran personal kommer ut och sätter ihop allt och skjuter iväg så att upplevelsen blir total. Gäller i Stockholm med omnejd. Ansökan om polistillstånd ingår. Cykelstaden AB: 08-7090049

   35 000 kr
  • Snabbvy
   70 000 kr
   Vårat bästa fyrverkerievent med massor av effekter och färger. För den som ska ha en super stor fest med ett super imponerande fyrverkeri. Fyrverkeriet håller på ca 20 min och har ett rockenroll...

   Vårat bästa fyrverkerievent med massor av effekter och färger. För den som ska ha en super stor fest med ett super imponerande fyrverkeri. Fyrverkeriet håller på ca 20 min och har ett rockenroll fyrverkeri med täta skott. Våran personal kommer ut och sätter ihop allt och skjuter iväg så att upplevelsen blir total. Gäller i Stockholm med omnejd. Ansökan...

   70 000 kr
  Visar 1 - 16 av 16 artiklar

  Fyrverkeri i Stockholm

  På Cykelstaden i Stockholm hittar du det mesta inom Fyrverkeri. Vi har ett brett utbud av Fyrverkerier som passar för olika ändamål, oberoende av vilken typ av fyrverkeri just du är intresserad av. I Linders sortiment kan du bland annat hitta raketer, tårter, bomber och smällare som lyser upp himlen. Vi kan också erbjuda fyrverkerievenemang i Stockholm. Boka ett evenemang hos våra säljare (08-7090049) så kommer en fyrverkeriexpert ut till er och ser till att kvällen blir 100% lyckad.

  Fyrverkerier för alla

  Vårat mål med fyrverkeri är att kunna hjälpa alla. Vi säljer fyrverkerier i vår butik om du vill ha bara något enkelt som en fyrverkeritårta som sköter sig skälv. Vi kan även hjälpa till med större fyrverkerievenemang. Då skräddarsyr vi ett speciellt fyrverkeri till er och har personal på plats som ser till att allt fungerar som det ska. Så vilket fyrverkeri du än vill ha kan vi hjälpa till.

  Fyrverkeri till bröllop eller fest

  Ska ni ha bröllop och vill ha ett stjärnsprakande avslut på festen som ingen glömmer ska ni beställa ett fyrverkeri event av oss. Vi sätter ihop ett snyggt fyrverkeri som gör att festen får en höjdpunkt som heter duga. Alla kommer att tycka att det är fantastiskt vackert. Vi kan idag även erbjuda hjärtan i fyrverkeriet som gör att bröllopet får sin glans. Ring oss på 08-7090049 för att få veta mera.

  Fyrverkeri tårta eller raketer.

  Vill du ha ett lite mindre fyrverkeri så kan du köpa en tårta som sköter sig själv. Du ställer den på marken och tänder på, sedan sköter den sig själv och skuter upp olika färger och effekter i himlen. Dessa fyrverkerier säljer vi på Birgerjarlsgatan 98 i Stockholm. Välkommen in.

  Fyrverkeri trälåda.

  Till den stora festen kan man köpa en fyrverkeri trälåda. Det är ett fyrverkeri som håller på i cirka 3 minuter och sköter sig själv. Du tänder fyrverkeriträlådan en gång och sedan sköter den sig själv och gör en sprakande fyrverkeriföreställning. Alla dina gäster kommer bli glatt överaskade av detta fantastiska fyrverkeri. Ett måste för den perfekta festen. Fyrverkeriträlodorna finns i olika storlekar och priser. Vi hjälper självklart dig att hitta rätt fyrverkeriträlåda.