Elcykelpremie

Extrapriser

Information

Nyheter

Vinterdäck / dubbdäck cykel

Här hittar du olika vinterdäck / Dubbdäck till cyklar. Vi har många olika modeller som passar olika cyklar. Vinterdäck är ett mycket bra sätt att förlänga säsongen. Däck med metalldubbar, dubbdäck som som det även kallas ger dig bra grepp på vägbanan och gör så att du inte halkar på vägbanan. Våra vinterdäck / dubbdäck håller hög kvalité och du kan använda dem under många säsonger.

Vinterdäck / dubbdäck cykel Det finns 9 produkter.

Visar 1 - 9 av 9 artiklar
Visar 1 - 9 av 9 artiklar

Vinterdäck i Stockholm

På Cykelstaden i Stockholm hittar du det mesta inom vinterdäck. Vi har ett brett utbud av vinterdäck som passar för olika ändamål, oberoende av vilken typ av vinterdäck just du är intresserad av. I vårat sortiment kan du bland annat hitta dubbdäck och dubbfria vinterdäck. Vi kan också erbjuda montering av dubbdäcken. Boka tid hos oss (08-7090049) och sedan lämna in cykeln så byter vi vinterdäcken under samma dag.

Alla olika vinterdäck

Vårat mål med vinterdäcken är att kunna hjälpa alla. Vi säljer vinterdäck / dubbdäck i vår butik om du vill montera dem själv. Vill du ha hjälp med monteringen av dina dubbdäck hjälper vi självklart till med detta också. V har ett stort sortiment med vinterdäck så vilken cykel du än har ska vi kunna hjälpa dig med dubbdäck. Att cykla med dubbdäck fungerar väldigt bra. Även fast det är halt ute kommer dina vinterdäck att greppa bra och styra din cykel dit du vill.

Dubbdäck fungera bra

Dubbdäck fungerar värkligen bra. Man får bra fäste mot vägunderlaget och halkan blir nästan obefintlig när du har vinterdäck. Våra vinterdäck har kevlar skydd som skyddar dig mot punktering. Detta gör att med våra vinterdäck är du skyddad vintern igenom. Vinterdäcken har även ett special gummi som inte fryser så vinterdäcken håller sig mjuka och får bättre grepp.

Härdade dubbar på vinterdäcken .

Vi säljer de bästa vinterdäcken på marknaden. Våra vinterdäck har härdade dubbar som ger dem lång livslängd och dubbarna håller sig friska. Det är stor skillnad på våra vinterdäck och andra vinterdäck som finns på marknaden. Mång av vinterdäcken som andra säljer har inte härdade dubbar och då förstörs dubbarna väldigt fort och greppet mot isen blir obefintlig efter någon säsong. Därför ska du köpa våra fina dubbdäck som håller länge och har bra grepp under många år framöver.

Vinterdäck olika storlekar.

Våra vinterdäck finns i olika storlekar. Vi kan stolt säga att vi har de flesta storlekarna på lager. Ta med dig din cykel till vår verkstad på birgerjarlsgatan 98 så hjälper vi dig att hitta rätt vinterdäck för just din cykel. För en liten avgift kan sedan våran kunniga verkstad hjälpa att sätta dit dina nya vinterdäck.