Promenadscooter Elscooter Elrullstol

EasyGO är en elektrisk scooter som är i en egen klass och utvecklad för Svenska förhållanden. Den är skapad för att motstå det hårda Svenska klimatet. Det betyder att den tål att stå ute i kyla och regn. Designen är elegant och komforten är i toppklass, så du garanteras maximal körglädje.
 Elscooter / Elektrisk rullstol som kan användas av personer med funktionsskada eller någon som har svårt att gå. Ett bra hjälpmedel för att ta sig fram.

-8 000,00 krNy
Promenad scooter Urban "hopfällbar"
En promenad scooter som är stark och kan fällas ihop.
Med denna promenad scooter kan du ta dig var du vill. Den är lättmanövrerad, fungerar bra i små och trånga utrymmen och blir därför ett utmärkt resesällskap. En behaglig sits med armstöd. Promenad scootern är hopfällbar med motor, man trycker bara på en fjärrkontroll så fälls scootern ihop och blir då liten för förvaring eller transport. Stark drivmotor som tar dig upp för backarna.
19 995,00 kr
27 995,00 kr
-2 000,00 krNy
Promenadscooter city
Upptäck friheten med Promenadscooter City - den perfekta balansen mellan storlek och prestanda. Med sin intuitiva design är den inte bara enkel att hantera, utan också ovanligt lätt att lära sig Lagom är bäst, varken för stor eller för liten, har Promenadscooter City den perfekta storleken för både stadspromenader och äventyr i närområdet. Med Promenadscooter City behöver du inte oroa dig för en lång inlärningskurva. Det är därför den snabbt har blivit en favorit bland våra kunder. När du väljer Promenadscooter City får du inte bara en fantastisk scooter, utan också vår signatur smartladdare. Denna laddare sköter sig själv - så du kan lita på att din scooter alltid är redo när du är det. Promenadscooter City – för en bekymmersfri och smidig vardag.
36 995,00 kr
38 995,00 kr
EasyGo Pro Rullator
EasyGO Pro Rullator är av absolut bästa kvalité. 2 st handbromsar och ryggstöd för sitsen. Förvaringskorgen är skyddad mot regn då den är under sitsen. Rullatorn är hopfällbar.
-2 000,00 kr
EasyGo L3B
EasyGO L3B är en kraftfull elektrisk skoter med kraft för långa resor. Den elektriska skoterns ram är fjädrad bak, vilket gör den lämplig för utomhuskörning i ojämn terräng, på stigar och kullerstenar. Justerbart komfortsäte med nackstöd och armstöd gör resan till en bekväm upplevelse. Levereras med justerbart deltahandtag, tuta, strålkastare och bakljus, blinkers, sidoreflexer och mer.
35 995,00 kr
37 995,00 kr
-2 000,00 kr
EasyGo L4B
L4B är en symbol för första klassens körglädje. Ramen är helt fjädrad, vilket säkerställer hög stabilitet för alla typer av körning. Med en svängradie på bara 139 cm, en topphastighet på upp till 15 km / h och en räckvidd på upp till ca. 40 km på en enda laddning kommer du långt på den här elektriska scootern. Mattan i botten är halksäker och bakhjulen har en tippfunktion.
43 995,00 kr
45 995,00 kr
-1 000,00 kr
EasyGo M3Bjr
EasyGO M3Bjr är en elektrisk skoter som erbjuder mycket körkomfort och praktiska funktioner. Med sina 3 hjul och liten svängradie är den idealisk för körning i närområdet samt i butiker och gallerior. Det snygga, justerbara komfortsätet och armstöden bidrar ytterligare till att göra resan bekväm. Levereras med justerbara deltahandtag, strålkastare och bakljus, blinkers, sidoreflexer och korg.
23 995,00 kr
24 995,00 kr