ElcykelpremieElcykelpremie

Extrapriser

Information

Nyheter

Lådcykel / Lastcykel

Classic lådcykel har utformats efter flera års erfarenhet och nära samarbete med cykelhandlare och kunder i Skandinavien. Modellen har blivit så populär att den säljs under licens i bla USA, Australien, Holland mfl. Lådcykeln kan användas till att lasta saker eller transportera barn. Har blivit en populär cykel för många barnfamiljer där man har flera barn som behöver skjutsas till dagis eller skola. Lådcykeln är av hög kvalité och robust för daglig användning. En del företag köper lådcykeln och sätter reklam på lådan.

Lådcykel / Lastcykel Det finns 4 produkter.

Visar 1 - 4 av 4 artiklar
Visar 1 - 4 av 4 artiklar

Lådcykel & Lastcykel

BBF lådcykel håller en mycket hög kvalite. Lådcykeln tillverkas i Tyskland i Berlin i centrala Europa. Lådcykel har blivit väldigt populärt för både privatperson och företag. Många köper lådcykel för att transportera barn till skola / dagis. BBF bike gör förmodligen de bästa lådcyklarna i Europa.

Lådcykel till företag

Mycke företag köper idag lådcykel för leveranser och transport av produkter. På lådan kan man sätta reklam och därmed göra sig mera sedd. Lådcyklarna rymmer mycket och rullar smidigt med de fina shimano kullagren som sitter i.

Hitta rätt Lådcykel

För att hitta den Lådcykel som är mest optimal för dig och dina behov behöver du först fundera på vad du vill använda din lådcykel till. Ska du använda lådcykeln till att transportera barn eller ska du ha den i ett företag. Det kan betyda att du behöver olika lådcyklar. Är du osäker på vilken lådcykel som passar dig bäst? Ring eller besök oss så hjälper vi dig att välja din lådcykel.

Handla lådcykel här - Förstaklassiga lådcyklar

Lådcykel kan du handla hos oss. Du kan handla online eller besöka oss på BirgerJarlsgatan 98. Alla våra lådcyklar levereras 80% färdigmonterade. BBF lådcykel håller marknadens högsta kvalite med bara bra komponenter och mekanik.