Elcykelpremie

Extrapriser

Information

Nyheter

Cykelverkstad Vasastan

Cykelverkstad i Stockholm I vår cykelverkstad i centrala Stockholm utför vi reparationer av alla slag, från att laga punkteringar, montera fälgar och ekrar till att rikta hjul och justera växlar. Vi renoverar även gamla cyklar och monterar helt nya. Vi ger dig alltid ett prisvärt kostnadsförslag innan du lämnar in din cykel.

Vår cykelverkstad är en av Stockholms snabbaste då vi vet att du som kund vill ha din cykel tillbaka så snabbt som möjligt. Vi vet att det är jobbigt att vara utan sin cykel då man använder den varje dag i arbetet eller privat. Vi jobbar snabbt och vill att du ska vara en nöjd kund.

Cykelverkstad Stockholm

Vi har kunskap att laga cyklar och göra om din cykel om du vill. Vår verkstad har inga begränsningar då vi har all kunskap om cyklar som finns på marknaden idag. Det är inga problem för vår verkstad att laga din cykel även om den är gammal eller ny.

cykel vasastan östermalm

Cykel skivbromsar hydrauliska eller mekaniska är inga problem vi kan alla bromsar. Cyklar är vår specialité. Alla vi som jobbar på Cykelstaden älskar cykel. Kom till oss så hjälper vi dig med din cykel.

Cykelstaden i Stockholm

Specialister på cyklar

Vi på Cykelstaden är specialister på cyklar och erbjuder cyklar för alla, vare sig du är vardagscyklist, träningscyklist eller motionsloppscyklist. För dig som tränar hemma har vi även ett stort utbud motionscyklar, crosstrainers, löpband och roddmaskiner med hög kvalité till pressade priser. i på cykelstaden hjäper dig som gillar att cykla att hitta rätt cykel. Vi har allt från märkescyklar till cyklar som vi tillverkar själva. Allt för att du som kund skall få samma förutsättningar som oss att ha kul på din cykel.

Cykelbutik och Cykel med kunskap och intresse

Cykelstaden är ett 25 år etablerat företag med en speciell inblick i en värld av cykling. Till exempel kan våra mekaniker med en livslång erfarenhet hjälpa till med allt som kommer vår väg. Deras kunskap i cykelmekanik är av högsta kvalité och de kan också restaurera gamla klassiska vintage cyklar. Vårt sortiment av reservdelar och tillbehör är det mesta inom cykel. Våra hjälpsamma och kunniga personal är alltid glada att hjälpa dig med dina cykel behov och frågor.

Cyklar från olika kända märken

I vår cykelbutik säljer vi många olika cykelmärken. Cyklar från hela världen och märken som Merida, Nishiki, Arrowspeed, Riddarholmen, Giant. Dessa är några av de märken vi säljer i vår cykelbutik men vi får in nya cyklar hela tiden. Våran ambition är att vi ska ha cyklar med hög kvalite som håller i många år. Våra cyklar säljs med livstid fri service, ramgaranti, du kan betala cykeln räntefritt och vi ger rabatter på tillbehör när du köper en ny cykel.

Cykel för alla tillfällen

Att cykla med cykel till jobbet har blivit allt mer vanligt. En stor del av Stockholmarna cyklar till jobbet varje dag. Detta av olika anlednigar men några bra cykel anledningar är: Motion. Cykel är ett mycket bra motionsmedel. Att cykla varje dag menar läkare kan förlänga livet med många år och minska sjukdomar och andra besvär som kan komma med oldern. Spara pengar. Att cykla är gratis. Cykeln kosta såklar lite men du har snabbt fått tillbaka pengarna med att du inte behöver köpa busskort mm. Snabbhet. Det går oftast snabbare att ta sig med cykel då man slipper bilkö mm. Hälsa. Måbra känslan när man cyklar är ett faktum.

Pendla till jobbet med cykel

Att börja cykelpendla till jobbet eller skola varje dag är inte svårt och oftast mindre jobbigt än vad man tror. Man kan välja en cykel med lätt tramp och lätt rull så blir resan roligare. Vi säljer alla möjliga cyklar så vi kan enkelt hitta det du behöver för att göra din cykelresa så rolig och behaglig som möjligt. Kontentan av detta är: Börja cykla och må bra.

Cykelverkstad Vasastan Det finns inga produkter i den här kategorin.