Cykelverkstad Vasastan

Cykelverkstad i Stockholm I vår cykelverkstad i centrala Stockholm utför vi reparationer av alla slag, från att laga punkteringar, montera fälgar och ekrar till att rikta hjul och justera växlar. Vi renoverar även gamla cyklar och monterar helt nya. Vi ger dig alltid ett prisvärt kostnadsförslag innan du lämnar in din cykel.

Vår cykelverkstad är en av Stockholms snabbaste då vi vet att du som kund vill ha din cykel tillbaka så snabbt som möjligt. Vi vet att det är jobbigt att vara utan sin cykel då man använder den varje dag i arbetet eller privat. Vi jobbar snabbt och vill att du ska vara en nöjd kund.

Cykelverkstad Stockholm

Vi har kunskap att laga cyklar och göra om din cykel om du vill. Vår verkstad har inga begränsningar då vi har all kunskap om cyklar som finns på marknaden idag. Det är inga problem för vår verkstad att laga din cykel även om den är gammal eller ny.

cykel vasastan östermalm

Cykel skivbromsar hydrauliska eller mekaniska är inga problem vi kan alla bromsar. Cyklar är vår specialité. Alla vi som jobbar på Cykelstaden älskar cykel. Kom till oss så hjälper vi dig med din cykel.

Cykelstaden i Stockholm

Specialister på cyklar

Vi på Cykelstaden är specialister på cyklar och erbjuder cyklar för alla, vare sig du är vardagscyklist, träningscyklist eller motionsloppscyklist. För dig som tränar hemma har vi även ett stort utbud motionscyklar, crosstrainers, löpband och roddmaskiner med hög kvalité till pressade priser. i på cykelstaden hjäper dig som gillar att cykla att hitta rätt cykel. Vi har allt från märkescyklar till cyklar som vi tillverkar själva. Allt för att du som kund skall få samma förutsättningar som oss att ha kul på din cykel.

Underkategorier

På rea!-2 500,00 kr
BBF Oslo 3 vxl 28 tum
BBF Oslo 28 tum är en standard cykel med fotbroms och 3 shimano växlar. Cykeln levereras med en bred sadel. Lampa fram och bak + korg ingår. (1 storlek passar 155cm-190cm lång)
6 495,00 kr
8 995,00 kr
På rea!-2 000,00 kr
Riddarholmen trendig 3 & 7 vxl 28 tum
Trendig från Köpenhamn Danmark.
Riddarholmen trendig 28 tum är en standard cykel med fotbroms och 3 Shimano växlar. Cykeln har inspiration från Danmark där många trendiga cyklar har stor korg fram. Levereras med en bred trendig sadel och matchande handtag samt en stor korg. (1 storlek passar 155cm-190cm lång)
5 995,00 kr
7 995,00 kr