Kampanj Vinterdäck Suomi Tyres (47-559) 26 tum Visa större

Vinterdäck Suomi Tyres (47-559) 26 tum

Ny produkt

Professionell och slitstarka vinterdäck med rörliga dobbar för bättre prestanda. Marknadens absolut bästa idag. Passar till 26 tum hjul (559 mm).

Mer detaljer

495 kr Normalpris

-300 kr

795 kr

Dela upp betalningen

Ca: 22 kr / mån

cykelerbjudande

Mer information

Vinterdäck Kenda Klondike (47-559) 26 tum

Antal dubbar:  106 st
Dubbar:   Härdat stål för lång hållbarhet

Vinterdäck

Dubbdäck till cykeln är en bra livförsäkring när halkan kommer.
Därför ska ni välja bra vinterdäck med härdad dubb och bra grepp. 

Recensioner

Skriv din recension

Vinterdäck Suomi Tyres (47-559) 26 tum

Vinterdäck Suomi Tyres (47-559) 26 tum

Professionell och slitstarka vinterdäck med rörliga dobbar för bättre prestanda. Marknadens absolut bästa idag. Passar till 26 tum hjul (559 mm).

30 andra produkter i samma kategori:

Vinterdäck i Stockholm

På Cykelstaden i Stockholm hittar du det mesta inom Vinterdäck. Vi har ett brett utbud av Vinterdäck som passar för olika ändamål, oberoende av vilken typ av vinterdäck just du är intresserad av. I vårat sortiment kan du bland annat hitta dubbdäck och dubbfria vinterdäck. Vi kan också erbjuda montering av dubbdäcken. Boka tid hos oss (08-7090049) och sedan lämna in cykeln så byter vi vinterdäcken under samma dag.

Alla olika vinterdäck

Vårat mål med vinterdäcken är att kunna hjälpa alla. Vi säljer vinterdäck / dubbdäck i vår butik om du vill montera dem själv. Vill du ha hjälp med monteringen av dina dubbdäck hjälper vi självklart till med detta också. V har ett stort sortiment med vinterdäck så vilken cykel du än har ska vi kunna hjälpa dig med dubbdäck. Att cykla med dubbdäck fungerar väldigt bra. Även fast det är halt ute kommer dina vinterdäck att greppa bra och styra din cykel dit du vill.

Dubbdäck fungera bra

Dubbdäck fungerar värkligen bra. Man får bra fäste mot vägunderlaget och halkan blir nästan obefintlig när du har vinterdäck. Våra vinterdäck har kevlar skydd som skyddar dig mot punktering. Detta gör att med våra vinterdäck är du skyddad vintern igenom. Vinterdäcken har även ett special gummi som inte fryser så vinterdäcken håller sig mjuka och får bättre grepp.

Härdade dubbar på vinterdäcken .

Vi säljer de bästa vinterdäcken på marknaden. Våra vinterdäck har härdade dubbar som ger dem lång livslängd och dubbarna håller sig friska. Det är stor skillnad på våra vinterdäck och andra vinterdäck som finns på marknaden. Mång av vinterdäcken som andra säljer har inte härdade dubbar och då förstörs dubbarna väldigt fort och greppet mot isen blir obefintlig efter någon säsong. Därför ska du köpa våra fina dubbdäck som håller länge och har bra grepp under många år framöver.

Vinterdäck olika storlekar.

Våra vinterdäck finns i olika storlekar. Vi kan stolt säga att vi har de flesta storlekarna på lager. Ta med dig din cykel till vår verkstad på birgerjarlsgatan 98 så hjälper vi dig att hitta rätt vinterdäck för just din cykel. För en liten avgift kan sedan våran kunniga verkstad hjälpa att sätta dit dina nya vinterdäck.