Reducerat pris! Nishiki Style 24” 2017 Visa större

Nishiki Style 24” 2018

Ny produkt

Stilfull, spännande och säker. Style är byggd med en reducerad aluminiumram och komponenter som ger en lätt och trevlig cykel. 7-växlar inkapslade i baknavet ger växelomfång och lågt underhåll. Cykeln har fotbroms bak och V-broms fram för full kontroll vid varje inbromsning.

Mer detaljer

motionscykel
guide cykel

4 946 kr inkl.

-10%

5 495 kr inkl.

Handla din vara räntefritt 0% ränta med Resurs bank.


cykelerbjudande

Mer information

Stilfull, spännande och säker. Style är byggd med en reducerad aluminiumram och komponenter som ger en lätt och trevlig cykel. 7-växlar inkapslade i baknavet ger växelomfång och lågt underhåll. Cykeln har fotbroms bak och V-broms fram för full kontroll vid varje inbromsning. Style har vi byggt med omsorg så att även den unga cyklisten ska få fina turer redan från tidig ålder.

Ram

Style byggs på en lätt och välreducerad aluminiumram i legeringen 6061- T6. En lika lätt och välarbetad ram som på någon av våra vuxencyklar, en självklarhet tycker vi men det tycks inte alla våra konkurrenter göra. Cykeln är lackerad i en vacker vintervit färg med ett ordentligt lager skyddande klarlack, vilket gör den lätt att hålla ren och snygg. Ramen har ett rejält sluttande överrör som gör det lätt för mindre åkare att hantera ekipaget även om hen har kjol på sig.

Växelsystem

Style är utrustad med ett nav-växelsystem från Shimano. Cykeln har sju växlar som är inkapslade i navet för att skyddas mot väder smuts och salt, vilket gör att de håller länge med minimalt underhåll. Vi använder oss av vridreglage på modellen för att små händer enkelt skall kunna sköta växlingen.

utrustning

Style kommer ordentligt bestyckad, skärmar, pakethållare, stöd och belysning finns redan monterat. Skärmarna är i aluminium och lackerade i samma klart vita ton som ramen. Stöd och packethållaren tillverkas av Atranverken i från Falkenberg och är i aluminium. Belysningen är batteridriven och tillverkaren heter Spanninga. Bra att veta är att framlampan är utrustad med en strömkrets som kopplar bort av/på knappen när spänningen i batterierna är för dålig. När lampan lyser med ett svagt sken som inte går att stänga av är det en signal att det är dags att byta batterierna.

Hjul & Däck

Tåliga aluminiumfälgar tillsammans med 36 smidda ekrar och förstärkta ekrar ger stabila hjul. Vi klär dem sedan med Big Apple, ett slitstarkt och komfortabelt kvalitetsdäck från vår tyska däckleverantör Schwalbe.

Specifikationer

RamNishiki 24", Flick, Aluminium 6061
GaffelTIG-svetsad stål, 24"
StyrlagerFSA TH-B52S
VevpartiAluminium, 140 mm, 33T, silver vevarm
KedjeskyddHeltäckande, fast monterat
VevlagerFSA TH-BB7420
SadelstolpeNishiki aluminium, 27,2x300mm, polerad svart
SadelNishiki, Dirt
SadelstolpsklämmaCNC aluminium, 1-bults, 32mm, polerad svart
StyrstamNishiki aluminium, för 25,4mm styre, svart
StyreNishiki aluminium, 25,4mm, bredd 580mm, polerat svart
HandtagNishiki, gel
Hjul24" silver aluminium-fälg, 36 smidda förstärkta ekrar, centerlock fram, Shimano Nexus 7 för fotbroms bak
DäckSchwalbe Big Apple, 507-50mm
BakväxelShimano Nexus, inkapslat växelnav, 7 växlar
KassettSingelklinga för växelnav, 18T, silver
KedjaSilver, rostskyddad, 92 länkar
VäxelreglageShimano Nexus 7S31, vridreglage
BromsarV-Broms fram, Shimano Nexus fotbroms bak
PedalerBred plattformspedal
Totalvikt13,4 kg
ÖvrigtRingklocka och reflex kit (monterat), Manual
Rek ca pris5 495 kr

Storlekar

ABCDEFGH
24"510343421992301207370

Tillbehör

26 andra produkter i samma kategori: