Elcykelpremie

Extrapriser

Information

Nyheter

Friskvård Företag

Friskvård

Har ni funderat på att göra en träningslokal i Er förening?

På Cykelstaden AB har vi många års erfarenhet av att hjälpa föreningar och företag med lösningar på just detta. Vi kan erbjuda totala lösningar eller del lösningar.

Kontakta oss

Mail: butiken@cykelstaden.se  Tel: 08-7090049

Friskvård företagsträning

Vi vet alla att motion är viktigt i vårt dagliga liv, men vi kanske inte vet varför eller vad motion kan göra för oss.

Det är viktigt att komma ihåg att vi har utvecklats från våra nomadiska förfäder som tillbringade all sin tid att flytta runt på jakt efter mat och husrum, resor med stora avstånd på en daglig basis. Våra kroppar är utformade och har utvecklats till att vara regelbundet aktiva.

Fördelarna med motion och friskvård

Det finns många fördelar med regelbunden motion och att upprätthålla konditionen, här är några:

Motion ökar energinivåer

Motion förbättrar både styrkan och effektiviteten i det kardiovaskulära systemet för att få syre och näringsämnen till dina muskler. När kardiovaskulära systemet fungerar bättre blir allt enklare och du har mer energi för det roliga i livet.

Motion förbättrar muskelstyrka

Att vara aktiv håller muskler starka och leder, senor och ligament flexibla, så att du kan röra dig lättare och undvika skador. Starka muskler och ligament minska risken för smärta i nedre ryggen genom att hålla lederna i rätt riktning. De förbättrar också koordination och balans.

Träning ökar blodflödet och syrenivåer i hjärnan. Det uppmuntrar också frisättningen av de kemikalier i hjärnan (hormoner) som ansvarar för produktionen av celler i hippocampus, den del av hjärnan som styr minne och inlärning. Detta, i sin tur, ökar koncentrationsnivåer och kognitiv förmåga, och bidrar till att minska risken för kognitiva degenerativa sjukdomar, såsom Alzheimers.

Motionscykel och Crosstrainer

Motionscykel och crosstrainer är våra mest sålda produkter. Att ha en sådan hemma  är ett måste för alla som gillar att träna. Häng med trenden med friskvård och bli en hälssammare människa.

Friskvård Företag Det finns inga produkter i den här kategorin.