Elcykel
DAMCYKEL
HOPFÄLLBAR CYKEL
HERRCYKEL
BARNCYKEL
HYBRIDCYKEL
FÖRETAGSCYKEL
ElcykelpremieElcykelpremie

Extrapriser

Information

10 anledningar att köpa elcykel

1. En elcykel bidrar till en kraftig reducering av utsläpp i samhället.

2. Du slipper alla köer.

3. En elcykel är tyst och stör inte omgivningen.

4. Du behöver inte duscha efter en tur med elcykeln. Du bestämmer själv hur mycket motorhjälp du vill ha.

5. Du kan åka långt med elcykel utan att bli trött och svettig.

6. Alla kan åka elcykel. Du behöver inte ha bra fysik eller vara stark.

7. Du kan åka elcykel året runt.

8. Du sparar tid. Det går oftast fortare med elcykel än att att åka tåg eller buss.

9. Elcykel ger dig ett hälsosamare liv. Du blir piggare och känner dig starkare i kroppen.

10. Det är billigt att åka elcykel. Du har inga bensinkostnader eller betala busskort.Nyheter

Elcyklar

Elcykelbutik i Stockholm

Elektrisk cykel blir mera populärt i Stockholm nu när det finns designade elcyklar att köpa. Cyklarna har blivit bättre i motorerna och stabilare i driften. Idag är det väldigt sällan en elcykel kommer in i våran verkstad. Om du ska köpa elcykel kan du komma in till oss och prova. Det är först när man provar en elcykel som man förstår hur bra det är. I vår elcykel butik finner du många olika modeller och designade elcyklar. Vi förklarar gärna hur de olika elcykel modellerna fungerar.

Elcykel premie från Naturvårdsverket

Elcykelbidraget, även kallat Elfordonspremie, innebär att du får tillbaka 25% av inköpspriset på din nyinköpta elcykel. Elcykelpremien betalas ut av Naturvårdsverket.

Elcyklar Det finns 22 produkter.

Visar 1 - 22 av 22 artiklar
SE VÅRA ELCYKLAR NEDAN

Visar 1 - 22 av 22 artiklar

Elcyklar

Elcyklar av alla olika modeller finner du hos oss på Cykelstaden. Elcykeln har blivit mycket populära och stabilare idag. Nu kan man köpa en elcykel utan att vara orolig för att den ska stanna eller sluta att fungera. Våra mest populära och designade elcyklar är nog hybridelcykeln. Den är både snabb och trevlig att åka på. Med sina 24 växlar kan du åka långa elcykelturer.

Köpa rätt elcykel.

Det finns många elcyklar att välja på, men det behöver inte vara så svårt att hitta rätt elcykelmodell. Standard, Hybrid eller Mtb elcykel. Ska du pendla till jobbet fram och tillbaka är det förmodligen en standardelcykel eller en hybridelcykel du ska köpa. Standard elcykel har växlarna inbyggda i navet medans hybridelcykeln har växlarna utanpåliggande. Kontakta någon av våra säljare så kommer de att förklara vilken elcykelmodell som passar bäst för det du ska göra.

Elektrisk cykel med motor

Elcyklarna har olika motorer och drivhjälpen kan ligga på olika ställen på elcykeln. Dom vanligaste hjälpmotorerna ligger antingen på bak eller fram hjulet men det kan också sitta i mitten av elcykeln vid tramporna så kallad centrummotor. Bak eller framhjulsmotor är den teknik som är enklast och har funnits längst. På denna elcykel räcker batteriet ca 5-6 mil. Väljer man där emot centrummotor får man en betydligt längre stäcka att åka, ca 10-12 mil beroende självklart vilket batteri man väljer. Det finns igentligen inget som säjer vilken av dessa modeller är bäst. Priset kan skilja mellan dessa då centrummotor är något högre pris på. Idag kan du köpa en bra kvalitets elcykel för 15000 till 35000 om du ska använda elcykeln för att pendla eller bara ta dig fram. Ska du däremot använda cykeln för träning köper du förmodligen en elcykel MTB. Dom kan ligga på 25000 till 150000 kr.

elcyklar

Elcykel butik Stockholm

Våran elcykel butik ligger i Stockholm centralt. Du hittar oss på BirgerJarlsgatan 98. Vi försöker alltid att hålla ett bra lager med disignade elcyklar och våran kunskap förbättrar vi med utvecklingen. Att köpa elcykel är en investering för dig och miljön. Genom att börja och cykla i stället för att ta bilen hjälper du till att göra vår värld bättre.

Elcyklar Stockholm