Kontakta oss

Vid eventuella frågor ring

Telefon:08-7090049

Kontakta vår "hotline"

Merida Hybrid

Merida hybridcyklar kombinerar det bästa från både MTB och landsväg. Det här är Merida cyklar som är gjorda för att vara komfortabla att cykla med på det flesta underlag. Merida cyklarna är utvecklade i Skandinavien för att säkra att det möter svenska kunders behov när det gäller användning och komfort, merida cyklarna är  utrustade med slitstarka komponenter för att tåla det tuffa klimatet som vi har i Sverige. I segmentet hybridcyklar presenterar vi hela tre olika katergorier. Crossway är den klassiska merida hybriden, Merida Dual modellerna lite sportigare och Merida Speeder för de som trivs bäst på asfalt.

Merida Cyclocross

Merida Cyclocross har kommit för att stanna, fler och fler har fått upp ögonen för denna merida kategori som är skräddarsydd för svenska förhållanden. Merida Cyklarna kombinerar de snabba egenskaperna från landsvägscyklarna med framkomligheten till en Mountianbike. Det här är Merida cykeln som kan användas överallt, hela året. Alla modellerna är nu uppgraderade till skivbroms som säkrar god bromskraft också i våta förhållanden.

Merida Mountainbike

"Merida All - Mountain" säger allt: alla fjäll. Cyklisterna som önskar möta det här underlaget måste vara en talang: En All-Mountain cyklist behöver uthållighet för motlut, tillräckligt med kraft till branta stigningar, en förkärlek för hastighet på "flowy" stigar och styrfärdighet till utmanande nedförsbackar, och cykeln? Den måste stötta sin cyklist optimalt.

Merida Elcykel

Merida satsar på elektriska cyklar tillsammans med den kända motorleverantören Bosch! Merida cyklarna är producerade och monterade i Tyskland och representerar det senaste i elektrisk cykelteknologi.

Cykel träning Sälen till Mora

Merida cykelvasan

Merida gör stora satsningar på cykelvasan. Med deras stora kunskap och fina cyklar kommer Merida att försöka ta en seger. Med Merida team har merida många bra cyklister och cyklar som kan utmana dom andra märken som finns på marknaden.

 Merida cykel

Merida, ett av världens största cykelmärken

Merida är ett av världens största cykelmärken och du kan hitta cyklar från Merida över hela världen. Merida tillverkar allt från racercyklar och mountainbikes till hybridcyklar och barncyklar. Merida cyklarna har bra balans och hög kvalite vilket gör dem till ledande i cykelbranchen.


Köp en Merida cykel för bästa prestanda !

Mer

produkter per sida

Merida cykeln i Sverige

Varumärket Merida har funnits på svenska marknaden sedan 1992 och drivs numera av Merida Sverige AB.
Merida representerar god design, hög kvalité och den senaste teknologin inom cykel.

Kvalité hos Merida

Merida Sverige lägger stor vikt vid att ta fram och arbeta med varor av hög kvalitet. Hos Merida arbetar erfarna personer med god kompetens inom försäljning, inköp, marknadsföring, logistik och distribution för att alltid kunna skapa värdefulla lösningar med kvalité i alla avseenden.
Merida drivs av ambitionen att hela Sverige skall kunna njuta av en meridacykel både för nöje och nytta.

produkter per sida

   KUND RECENTIONER            


Tack för en jätte fin cykel och bra
service. Jag återkommer när jag
gör min servicegenomgång.

Anna Sjöstrand


_________________________

Min Monark karin fungerar perfect
Tack för bra service.

Lisa

_________________________

Cykeln är jätte bra. Jag åker till
jobbet varje dag och är jätte nöjd.

Per Banders

_________________________

Nishiki cykeln fungerar jätte bra.
Tack för all hjälp med växlarna.

Tim

_________________________

Vätternrundan gick jätte bra och
cykeln går som en dröm.
Jag kommer tillbaka nästa år
och ställer in allt.

David (Danderyd)

_________________________
Merida cykel

Merida är ett av världens största cykelmärken och du kan hitta cyklar från Merida över hela världen. Merida tillverkar allt från racercyklar och mountainbikes till hybridcyklar och barncyklar. Merida cykel kan användas för åretruntcykling eller tävling.

Merida cyklar

Merida en av världens största cykeltillverkare. Merida är igentligen en stor fabrik i Taiwan som tillverkar ramar åt bl.a Scott. Efter många år som ramleverantör så började man bygga hela cyklar. Merida har i dag ett helt komplett sortiment, allt ifån standard till highend racers och mtb. Meridas stora utvecklingscenter där nya material, konstruktioner och modeller utvecklas ligger i Tyskland, och produktionen utförs huvudsakligen i Taiwan. Merida är extremt duktiga på produktutveckling och är defenitivt med i täten och driver utvecklingen i världen framåt. Merida är inte heller bara aluminium och magnesium, de är även en av de främsta på carbon. Paralellt med varumärket Merida drivs också UMF (United Merida Freeriders), ett varumärke för Meridas extremcyklar i form av Downhill, Dirt, All mountain och BMX. Varumärket UMF har på kort tid blivit väldigt starkt hos konsumenten då cyklarna står för bästa kvalitet till riktigt bra priser. Framförallt UMF dirtcyklar beskrivs av många som de bästa på marknaden. "Driv inte utvecklinen av högteknologi på bekostnad av din relation med naturen. Merida erbjuder dig uteslutande miljövänliga produkter "

Merida cykel med FridaMerida med Frida

Frida Wallberg är Sveriges mest kända proffs boxare. Hon kommer att cykla på Merida cykel för att komma i form igen.

PayPal